İKSAR SAKVA İşbirliği

İKSAR SAKVA İşbirliği İKSAR SAKVA İşbirliği

Sakarya Üniversitesi Akademisyenlerinin kurduğu İslam İktisadi Araştırma ve Uygulama Derneği yöneticileri bir dizi proje görüşmeleri için Sakva'yı ziyaret ettiler.

Özellikle  ķüçük ölçekli işletme için verdikleri faizsiz kredi desteği için Sakva'dan alan bilgisi talep eden dernek yöneticisi Salih Ülev “Sakva  Sakarya'da ihtiyaç sahibi ve mağdurlarla en sık teması olan vakfımız, onların bu tecrübesinden yararlanmak istiyoruz.. Vereceğimiz mikro kredi ile üretime katkı sağlamak istiyoruz. Bu konuda bizimde bir hayli  uygulamalarımız oldu. Sakva bize alandan sağlıklı bilgi verebilir. Böylece işsizliği önlemede ve üretime katkıda  bir payımız olsun istiyoruz.” Dedi

Sakva Genel Müdürü  Mehmet Ersöz'de,  “Mikro kredi ile ilgili çalışmalar  yaptığını duyduğumuz İksar'ın  yöneticisi genç akademisyen hocalarımızı Sakva'da ağırlarlamaktan büyük mutluluk duyduk, ortak çalışmalar yapmak  üniversitenin bilgi birikimini yanımızda görmek bize çok şey katacaktır, birlikte projeler  üretmek istiyoruz, bu ziyaretin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Katılımlarınız İçin Hesap Numaramız

Vakıfbank Adapazarı Şubesi
TR 48 0001 5001 5800 7275 5811 75
Detaylı Bilgi İçin Arayın (0264) 281 14 00 pbx.
Paylaşımlarınızda lütfen açıklama kısmına bağış tipini belirtiniz (zekat, fitre, sadaka v.b.)